Verhuur 3 appartementen en 6 stadswoningen gestart!

Wonen in Hartje Rijssen, in het Schildhof

In het levendige hart van Rijssen, aan de Haarstraat en de Bouwstraat, ontstaat binnenkort het 'Schildhof', een compact woongebouw met 24 woningen – appartementen, penthouses en stadswoningen.

De bouw van het complex is in volle gang en na een succesvolle verkoop vorig jaar, bieden we nu ook de mogelijkheid om te huren op deze prachtige locatie. Verhuur van de 3 appartementen en 6 stadswoningen is gestart! Deze appartementen en woningen zijn onderdeel van een duurzaam gebouwd complex dat aan de hoogste energie-eisen voldoet. Dit betekent niet alleen een laag energieverbruik, maar ook een hoog wooncomfort.

Waar de appartementen en penthouses allen uitkijken op de levendige Haarstraat óf de Bouwstraat, zijn de stadswoningen schitterend gelegen aan de Bouwstraat. Maar er is meer! Onder het gebouw komen namelijk tevens 24 bijhorende parkeerplaatsen in een afgesloten parkeergarage – ideaal, want zo kun je jouw auto ten alle tijden veilig en droog parkeren. Bovendien ben je vanaf hier slechts een liftritje verwijderd van je nieuwe woning.

Alle koopappartementen zijn verkocht!
De 15 appartementen in fase 1 (verkoop) zijn allemaal verkocht.

Inschrijven

In het gezellig centrum van Rijssen

En hier komen de appartementen!

Wonen in hartje Rijssen