FAQHoe kan ik een appartement huren in 'T Schildhof?

Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de procedure én informatie over de appartementen. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en je wordt geïnformeerd zodra er nieuws is! De verhuur van de appartementen gaat volledig digitaal via deze projectwebsite.


Wat is de minimale huurperiode?

De huurovereenkomst die je sluit ga je aan voor onbepaalde tijd met een minimum van 24 maanden.


Wanneer worden de appartementen opgeleverd?

We verwachten dat de appartementen medio juli 2023 opgeleverd kunnen worden. Echter kunnen hier geen rechten aan ontleend worden. Dit is een voorlopige inschatting en natuurlijk van veel factoren afhankelijk. Voor de exacte datum houden we je uiteraard op de hoogte via de nieuwsbrieven en via deze website. De definitieve ingangsdatum wordt tijdig, doch uiterlijk vier weken van te voren, aan huurder bekend gemaakt.


Is er een (model)woning te bezichtigen?

Het betreft een nieuwbouwproject waar op de bouwplaats hard gewerkt wordt. Zodoende zijn er strenge veiligheidsregels voor het betreden van het bouwterrein van toepassing waardoor we kunnen niet 'zomaar' een appartement kunnen binnenstappen. We proberen – zodra de bouw ver genoeg gevorderd is – een 'Open Huis' te organiseren zodat geïnteresseerden een kijkje kunnen nemen in één van onze modelwoningen.


Zijn er naast de maandelijkse huurprijs nog bijkomende kosten?

Naast je huurprijs per maand betaal je ook een bedrag aan servicekosten. Dat zijn de kosten van de woning die de verhuurder bovenop de kale huurprijs berekent voor specifieke leveringen en diensten. Daarnaast moet je rekenen op bijkomende eigen kosten, zoals bijvoorbeeld elektriciteit en water, maar ook een internet- en tv-abonnement. De servicekosten zullen naar verwachting tussen de € 50,- en € 80,- bedragen.


Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Daan Makelaars.