Wonen in hartje Rijssen

Het Gebouw

Met een zijde gelegen aan de bruisende Haarstraat alsook aan de Bouwstraat claimt het woongebouw een centrale plek in het centrum van Rijssen. Door haar unieke en gecombineerde gevels, mêleert het gebouw perfect in het straatbeeld van de levendige binnenstad. Met een totaal van 24 woningen, oogt het complex bovendien intiem, exclusief en luxueus – een grote wens van geïnteresseerden in de pittoreske Twentse stad.

De appartementen, stadswoningen en penthouses worden zowel aangeboden als koopwoningen en als huurwoningen. De 15 koopappartementen, verdeeld over 3 penthouses en 12 appartementen zijn inmiddels verkocht. De verhuur van de 3 huurappartementen en 6 stadswoningen is gestart!

Schrijf je in!

Stadswoning, appartement of penthouse

3 luxe woningtypes

Verdeeld over vier woonlagen telt het stijlvolle gebouw zes stadswoningen, vijftien appartementen en drie penthouses. Waar de woningen onderling van elkaar verschillen in grootte, indeling en features, is er ook een gemene deler: namelijk dat ze allen met oog voor detail zijn afgewerkt. Dit maakt het stijlvolle woongebouw een aanwinst voor het centrum van Rijssen en geliefd onder geïnteresseerden.

De binnentuin midden in het complex zorgt voor een knusse sfeer voor de bewoners. De stadswoningen zijn via een eigen voordeur aan de Bouwstraat te bereiken, de appartementen en penthouses zijn te bereiken via de binnentuin of galerij op de hoger gelegen verdieping.
Droog, veilig en dichtbij

Parkeren

Maar er is meer! Onder het gebouw komen namelijk 24 parkeerplaatsen in de afgesloten parkeergarage – ideaal, want zo kun je jouw auto ten alle tijden veilig en droog parkeren. Bovendien ben je vanaf hier slechts een liftritje verwijderd van je nieuwe woning! Daarbij zal op deze plek ook een gezamenlijke berging te vinden zijn, bedoeld voor alle bewoners.

De bergingen zijn gelegen op de begane grond van het gebouw, achter de stadswoningen.